12-03-2023

NRR BIC BLS instructeurspakket compleet

NRR BIC BLS instructeur  tweedaagse training

1 x Cosy beoordeling stagedag 1 BLS training

1 x COSY beoordeling stagedag 2 BLS opfris en vervolgtraining

2 x Laerdal Little Anne QCPR reanimatie torso met smartphone feedback

1 x Laerdal Little Anne luchtwegen 24 stuks

2 x Prestan Ultra AED trainer

1 x Prestan AED training elektroden

De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) heeft de instapnorm voor de opleiding tot reanimatie instructeur per november 2022 losgelaten. Hierbij zijn er meer kansen voor b.v. Ploegleiders BHV, ZZP-ers en sportinstructeurs  om reanimatie instructeur te worden. Wij bieden hierbij een compleet NRR reanimatie-instructeurs pakket aan. Als u eenmaal volwaardig instructeur bent kunt je je eigen cursisten certificeren met een NRR reanimatie certificaat.

Door het opleiden van een eigen NRR reanimatie-instructeur wordt het verzorgen van een reanimatietraining een stuk eenvoudiger. Een compleet pakket om direct mee aan de slag te gaan.

Alle onderwijsmateriaal, zoals reanimatie PowerPoints, instructeurshandleiding etc. worden door de NRR kosteloos beschikbaar gesteld. Het enige probleem dat we vaak zien is dat er weinig instructeurs zijn om je te laten beoordelen. Wij kunnen je hierbij tegemoet komen door je ook hierbij te ondersteunen. Dus wij ontzorgen je, we leiden je op, we begeleiden je en we verzorgen het trainingsmateriaal.

Informeer voor de mogelijkheden wat er bij je organisatie mogelijk is!

Instructeurs pakket compleet € 2256,00 exclusief BTW

Op 31 augustus start er weer een nieuwe training, kijk op de site!